logo
RNTV Live

Premieră pe țară, în Ploiești! Spectacol de excepție la Filarmonică

20.12.2017 Afis Balul Filarmoncii
Ciprian Radu

Premieră pe țară, în Ploiești! Spectacol de excepție la Filarmonică

Filarmonica Paul Constantinescu vă invită la un eveniment de excepție în data de 17 decembrie. 

Filarmonica din Ploiești organizează prima ediție a spectacolului “”Balul Filarmonicii

Evenimentul este prilejuit de sărbătorirea a 65 de ani de la primul concert susținut pe scena filarmonicii din Ploiești.

Spectacolul va avea loc pe 17 decembrie, la ora 17.00, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii.

Reprezentația reunește toate formaţiile Filarmonicii: Orchestra Simfonică, Orchestra Populară „Flacăra Prahovei”, „Ploieşti Jazz Trio” şi Cvartetul de coarde „Chronos”.

Oficialităţi locale şi naţionale și personalităţile artistice se vor afla printre invitați

Spectacolul include „Oratoriul Bizantin de Crăciun” de Paul Constantinescu. O capodoperă a muzicii româneşti, în interpretarea orchestrei simfonice şi a Corului Radio, sub bagheta maestrului Radu Postavaru

De asemenea, „Balul Filarmonicii” include și o expoziție cu materiale ce prezintă Filarmonica „Paul Constantinescu” de-a lungul timpului.

Invitații vor avea parte, de asemenea, de un dineu cu un meniu sofisticat şi băuturi alese. Vor fi purtaţi în atmosfera clasică de bal prin prezenţa dansatorilor de vals, ce vor performa în „Sala Coloanelor” după încheierea concertului simfonic.

Evenimentul grandios înscrie municipiul Ploiești în rândul marilor metropole. Care, în fiecare an între noiembrie și martie, sezonul balurilor vieneze, readuc la viață splendoarea și măreția acestor spectacole mereu vii prin eleganța și rafinamentul invitaților, participanților și programului său.

Dress Code-ul evenimentului este “White Tie”, iar biletele sunt disponibile la prețul de 130 de lei și se găsesc atât online, pe filarmonicaploiesti.ro, cât și la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești din strada Anton Pann, numărul 5.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor