logo
RNTV Live

Premierã în MAI. Şcolile de agenți și subofițeri organizeazã admitere în ianuarie 2018. Vezi care sunt condiţiile de recrutare

Şcolile de agenți Peste 2.880 de locuri scoase la concurs în şcolile de agenţi şi subofiţeri ale MAI
Mihai Constantinescu

Peste 2.880 de locuri scoase la concurs în şcolile de agenţi şi subofiţeri ale MAI

Anul 2018 va începe în forţă. Şcolile de agenți și subofițeri organizeazã admitere în prima lună a anulu, existănd 2 800 de locuri disponibile. Dintre acestea, 1600 sunt pentru agenți de poliție, 700 pentru subofițeri jandarmi, 300 pentru subofițeri pompieri și 280 pentru polițiști de frontierã.

Cei care vor să participe la admintere trebuie să ştie că există şi unele condiţii. Cererile-tip de înscriere pentru admitere în sesiunea ianuarie 2018 se depun de cãtre candidați la departamentele de resurse umane pânã la data de 5 decembrie 2017. Candidații depun documentele necesare pentru constituirea dosarelor de recrutare, inclusiv actele de studii corespunzãtoare.

Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se vor afișa pe site-ul oficial al fiecãrei unitãți de învãțãmânt.

Școlile postliceale ale MAI organizeazã concursurile de admitere în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, conform graficelor stabilite la nivelul fiecãrei școli.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/jandarmii-l-au-prins-in-timp-ce-fura-motorina-ce-explicatie-a-avut/

Recrutarea candidaților se realizeazã, în funcție de domiciliu, respectiv reședința acestora, de cãtre departamentele de resurse umane de la nivelul unitãților teritoriale și centrale ale Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontierã, Inspectoratului General al Jandarmeriei și Inspectoratului General pentru Situații de Urgențã, se specifică într-un comunicat al Prefecturii Prahova.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa prefectura Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor