logo
RNTV Live

Vineri începe Baby Boom Show la Braşov

Vineri incepe Baby Boom Show la Brasov
Mihai Constantinescu

3 – 5 Noiembrie 2017, Brasov Business Park

La început de noiembrie, părinţii şi piticii din Braşov, şi nu numai, sunt aşteptati la Baby Boom Show – Târg pentru copii 0 – 7 ani și gravide.

Începând de pe 3 şi până pe 5 noiembrie, vizitatorii din Braşov, şi nu numai, au acces la servicii şi produse diversificate şi utile pentru bebeluşi, gravide şi tineri părinţi.

Aproximativ 100 de brand-uri prezente cu oferte speciale

De la cărucioare până la hăinuţe, jucării şi articole destinate hrănirii bebeluşilor sau maternităţi şi bănci de celule stem, Baby Boom Show a reunit si de aceasta dată brand-uri de top. Expozanţii vin la Braşov pregătiţi cu oferte speciale şi discount-uri ce ajung până la 50%.

Cursuri pentru părinţi

Baby Boom Show este mai mult decât un eveniment expoziţional. Ca la fiecare ediţie şi de această dată se îmbină informaţiile utile cu multitudinea de produse şi servicii prezentate. Astfel, participanţii la Baby Boom Show se pot înscrie la Academia Părinţilor Lifeline, unde pot afla informatii utile despre naştere, alăptare şi îngrijirea nou-nascutului, dar si la Cursul – Uleiurile esenţiale pentru sarcină, naştere şi după. Mai multe informaţii despre cursuri sunt prezentate pe site-ul www.babyboomshow.ro

Noutăţile ediţiei

Kit-uri revoluţionare pentru păstrarea celulelor stem, jucării special create pentru a dezvolta imaginţia şi îndemanarea copiilor, cărucioare multifuncţionale, roboţi de bucătărie ce ajută în prepararea hranei bebeluşilor, scaune auto clasificate ca fiind printre cele mai sigure din lume, produse cosmetice bio pentru bebeluşi – sunt doar o mică parte din atracţiile ediţiei de Braşov Baby Boom Show.

Intrarea la eveniment este GRATUITĂ pentru vizitatori pe tot parcursul celor 3 zile de desfăşurare.

Despre Baby Boom Show:

Organizat în peste 20 de ediţii în Bucureşti (în fiecare primăvară şi toamnă), Baby Boom Show a reuşit să facă fericiţi peste 150.000 de copii şi mămici. A mulţumit mii de expozanţi, iar sute de brand-uri au fost reprezentate pe mii de metri pătraţi.

BABY BOOM SHOW BRAŞOV pe scurt:

Program de vizitare: 3 – 4 noiembrie: între orele 10.00 – 18.00 / 5 noiembrie:  între orele 10.00 – 17.00

ACCES GRATUIT pentru VIZITATORI

BRAŞOV BUSINESS PARK, Str. Ionescu Crum, nr. 1, Braşov / Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesaţi: www.babyboomshow.ro

Comunicat

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor