logo
RNTV Live

Premieră absolută la Şcoala de subofiţeri din Boldeşti

sursă foto Prahova News
Mihai Constantinescu

Premieră absolută la Şcoala de subofiţeri din Boldeşti

Pentru cele 300 de locuri, în calificările maistru militar auto şi subofiţer de pompieri şi protecţie civilă, după cele două probe eliminatorii – vizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice – au rămas în concurs 546 candidaţi, dintre care 6 fete, din totalul de 1075 înscrişi

Ulterior, în urma desfăşurării probei scrise, toate locurile au fost ocupate, un număr de 69 de candidaţi au obţinut punctajul maxim. Primul admis este DIMA S.N. BOGDAN-ALEXANDRU recrutat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei”al judeţului Călăraşi, ultimul punctaj de admitere fiind 88 de puncte.

Pentru prima oară în istoria şcolii, au participat la examenul de admitere şi fete, cinci dintre acestea reuşind să promoveze toate probele, îndeplinindu-şi visul de a deveni salvator.

Departajarea candidaţilor care au obţinut medii egale, s-a efectuat după media generală obţinută la examenul de bacalaureat şi media generală a anilor de şcolaritate din perioada studiilor liceale.

Candidaţii declaraţi admişi încep cursurile la data de 27 ianuarie.

comunicat de presă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor