logo
RNTV Live

Începe admiterea la Şcoala de pompieri din Prahova

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri Mâine începe admiterea la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri de la Boldeşti
Mihai Constantinescu

Începe admiterea la Şcoala de pompieri din Prahova.

În sesiunea martie – mai  2022 a concursului de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, cifra de şcolarizare este : la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă  275 locuri (2 locuri pentru romi) I.G.S.U.  şi  25  locuri în specialitatea maistru militar auto I.G.S.U.

În perioada 07 – 18 martie 2022 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică) va avea loc etapa de depunere a cererilor de înscriere, în format electronic la adresa de e-mail a unității de recrutare (inspectoratul pentru situații de urgență de domiciliu).

Până la data de 22 martie 2022 va avea loc evaluarea psihologică – conform planificării întocmite de către Centrul de Psihologie al M.A.I. împreună cu unitățile de recrutare, depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare va avea loc până la data de 27 martie 2022.

Susținerea probei de evaluare a performanței fizice (traseul aplicativ) va avea loc în perioada 31 martie – 06 aprilie 2022 la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești, unde în data de 09 aprilie 2022 se va susține proba de evaluare a cunoștințelor   ( disciplina matematică).

În perioada 18 aprilie – 20 mai 2022 va avea loc examinarea medicală – pentru candidații care se încadrează în numărul total de locuri scoase la concurs (300 locuri) în ordinea descrescătoare  a notelor finale.

Rezultatele finale se vor afișa pe site-ul oficial al școlii până la data de 27 mai 2022.

Misiunea şcolii constă în formarea iniţială în calificările „maistru militar auto” şi „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi formarea continuă a personalului din M.A.I. şi I.G.S.U.Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeştieste singura şcoală de formare iniţială din subordinea IGSU, unică la nivel naţional din perspectiva calificărilor asigurate: „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi „maistru militar a

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor