logo
RNTV Live

Prefectura Prahova, în control la AJOFM. Se verifică modul de lucru

draganescu_rep
Dumitrescu Vlad

Prefectura Prahova se află în control la AJOFM. Se verifică atât modul de lucru, cât și modul în care angajații instituției relaționează cu cetățenii.

Conducerea Prefecturii Prahova a demarat joi dimineață o acțiune de verificare la Agenția Județean pentru Ocuparea Forței de Muncă (n.r. AJOFM Prahova). Reprezentanții guvernului în teritoriu verifică atât modul de lucru, cât și modul în care angajații instituției relaționează cu cetățenii. Totodată este verificat modul în care sunt tratate petițiile.


”În această dimineață am demarat o acțiune de verificare la AJOFM Prahova! Bineînțeles că voi prezenta public raportul controlului!
Până atunci vreau să vă asigur că în multe servicii publice deconcentrate din județ cetățeanul este respectat, îndrumat și consiliat așa cum ne dorim cu toții!
Așa este și aici și vă rog să mă contraziceți dacă există altfel de păreri iar eu voi verifica!

Clișeul potrivit căruia întâlnim în toate instituțiile publice un aparat prea birocratic și obtuz este contrazis în acest caz de comportamentul unor funcționari capabili și dedicați!”, a anunțat subprefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu.

Astfel de controale demarate de Prefectura Prahova au avut loc și vor avea loc și la alte instituții subordonate Prefecturii Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor