Prahovenii pot descoperi o frântură din cultura togoleză. Poftiţi în Parcul Bucov

sursă foto https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwievM_v--_jAhXGKlAKHR4XD18QjB16BAgBEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.tempsdoci.com%2Fviajes%2F4662&psig=AOvVaw0_Dkdr4Oip80iNBk6eef2d&ust=1565240077661526

Spectacol inedit în Parcul ” Constatin Stere” din Bucov

Prahovenii pot descoperi o frântură din cultura togoleză. Poftiţi în Parcul Bucov

Cultura togoleză este prezentată prahovenilor! Cei care vor să afle câte ceva în acest sens, au şansa perfectă să facă acest lucru sâmbătă, 24 august a.c., începând cu ora 10.00, la Parcul „Constantin Stere” Bucov. Aici va avea loc un spectacol inedit.

“Togo este o țară din vestul Africii cu o populație de 7,6 milioane de locuitori, ce are ca limba oficială, limba franceză.

Vă așteptăm sâmbătă, 24 august a.c., începând cu ora 10.00, să descoperiți o frântură din cultura togoleză printr-un spectacol de dans și muzică ce va avea loc la Teatrul de vară-Parc „Constantin Stere” Bucov.

Asociația „Action Culture” organizează anual diverse evenimente în favoarea orfanilor din Togo.”, se menţionează pe pagina de Facebook a parcului.

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/romsilva-confectioneaza-si-comercializeaza-trasura-tip-fast-food-produs-unic-in-romania/

Vezi şi https://republikanews.ro/ce-prioritati-au-avut-primarii-din-perioada-de-maxima-inflorire-a-ploiestiului/

Vezi şi https://republikanews.ro/cel-mai-mare-planetariu-din-romania-se-deschide-azi-la-salina-slanic-prahova/

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here