Prahovenii, invitaţi la Ploiesti Jazz Festival. Ediţie aniversară

Ploieşti Jazz Festival

Prahovenii, invitaţi la Ploiesti Jazz Festival. Ediţie aniversară

Florin Niculescu Quartet (FR), Ploiești Big Band Jazz Society (RO) solistă: Nadia Trohin, Ploiești Jazz Trio (RO) & Pilani Bubu (ZA), Benito Gonzales Trio (VE) & Casey Benjamin (US), Camilla George Quartet (FR), Carmen Souza & The Silver Messengers (PT), Ralph Peterson & The Messenger Legacy (US) și Ravi Coltrane Quartet (US) sunt doar câteva dintre trupele care vor evolua la Ploiești Jazz Festival 2019. Ediția din acest an este una festivă și va aniversa 50 de ani de jazz în România.

Primul festival de jazz organizat în țara noastră s-a organizat la Ploiești în 1969.

Ploiesti Jazz Festival 2019 este organizat de Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești si se desfășoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești, sub egida Ministerului Culturii și Identității Naționale și sub auspiciile Familiei Regale a României.

Biletele, în valoare de 100 de lei/zilele 1-4 și 160 de lei/ziua 5 se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii, la Agenția Teatrală, la standul amenajat în hipermarketul Cora din AFI Ploiești și online, pe www.filarmonicaploiesti.ro. Abonamentele, valabile pentru toate cele cinci zile de festival, costă 400 de lei și pot fi achiționate exclusiv de la casa de bilete a Filarmonicii.

Vezi şi https://republikanews.ro/fostul-sef-al-transelectrica-banuit-ca-si-ar-fi-falsificat-diploma-si-cv-ul-perchezitii-acum/?fbclid=IwAR2VDhM5KmKe5_kbMsZ_v3RINg_eN1MxsMemyImFZzGJU8vYjtmNXfL35PA

Vezi şi https://republikanews.ro/de-anul-viitor-se-vor-vinde-brazi-doar-la-ghiveci-cat-costa-brazii-de-craciun-in-2019/?fbclid=IwAR19HyFiikbspTEj4qwMPExH6i4ltmFzsro_CTMtPbslnlcRXsm1p6YIuto

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here