logo
RNTV Live

Prahovenii, invitati la o noua reuniune hipica. Program

afishipodrom
Mihai Constantinescu

Prahovenii, invitati la o noua reuniune hipica.Program.

Duminică, 19 iunie, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice organizate de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în cadrul căreia se vor desfăşura două curse de galop şi două curse demonstrative de trap.

Organizate în parteneriat cu Federaţia Hipică Română, cele două curse de galop vor fi, cu siguranţă, extrem de atractive, în special Premiul „Wathba Stallions Cup”, în care sunt în joc premii în valoare totală de 25.000 lei, anunţând o întrecere acerbă între cei şase cai pursânge arab înscrişi la start: Alwaadi, Aquila Nera, Al Ban, Shimal, Abinioux şi Uthifa!

Reuniunea va fi deschisă, la 10.05, de o cursă demonstrativă de trap, va continua, la 10.30, cu Premiul „Wathba Stallions Cup” la galop şi, la ora 11.00, cu cea de-a doua cursă demonstrativă de trap a zilei. Reuniunea va fi închisă, la ora 11.40, de Premiul „Cupa Herghelia Mangalia” la galop.

Pauzele dintre curse vor fi animate de dansatorii din cadrul Ansamblul Folcloric „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale”, iar cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii este următorul:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor