logo
RNTV Live

Prahovenii, invitaţi la CONCERTUL SIMFONIC – “Clasici în concert”

CONCERTUL SIMFONIC "Clasici în concert”
Mihai Constantinescu

“Clasici în concert”

PrahoveniI sunt aşteptaţi joi, 12 octombrie, de la ora 19:00 la Filarmonica“Paul Constantinescu“din Ploieşti. Nu trebuie ratat CONCERTUL SIMFONIC – “Clasici în concert”.

Concertul prezintă un program exclusiv clasic. Este compus din lucrări de referință ale geniilor Haydn și Mozart şi aduce pe scena “Ion Baciu” a Filarmonicii doi instrumentiști de excepție. Este vorba despre Mihai Sîrbu și Gabiel Luca care vor interpreta Concertul pentru 2 corni și orchestră în Mi bemol major de Joseph Haydn sub bagheta tânărului dirijor Vlad Mateescu, director al Filarmonicii “Paul Constantinescu”.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-exclusiv-micuta-picasso-si-gradina-cu-sculpturi-o-expozitie-unica-pe-care-nu-trebuie-sa-o-ratezi/

Cei care vor veni la concert se vor putea bucur şi de Uvertura Operei „Nunta lui Figaro” dar și Simfonia nr. 40 în sol minor de Wolfgang Amadeus Mozart dar şi multe alte momente magice.

Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agentia Teatrală, la prețuri de 20 de lei – întreg, 15 lei – pensionar și 10 lei – elev și studenţi.

sursa Filarmonica“Paul Constantinescu“

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor