Prahoveni păcăliţi că li se pot rezolva problemele prin rugăciuni şi dezlegări. Ce au păţit falşii vrăjitori

sursa Antena 3

Prahoveni păcăliţi că li se pot rezolva problemele prin rugăciuni şi dezlegări. Ce au păţit falşii vrăjitori

Au mizat pe buna credinţă a oamenilor şi că se aflau într-o perioada nefastă din viaţa lor şi au dat lovitura. Au pus mâna pe bani şi bunuri de valoare pentru care promiteau că, prin rugăciuni şi dezlegări, le vor rezolva problemele grave cu care se confruntau. Este povestea a doi ploieşteni, o femeie de 39 de ani şi a unui bărbat de 40, care au găsit la sfârşitul reţeta îmbogătţirii peste noapte.

Concret, ar fi indus în eroare diverse persoane prin faptul că ar fi pretins că au anumite calități religioase și ar fi solicitat sume de bani în schimbul exercitării acestor calități.

În fapt, aceștia s-ar fi prezentat sub pseudonime și ar fi solicitat diferite sume de bani sub pretextul că vor ajuta persoanele interesate, prin rugăciuni și dezlegări, să își rezolve diverse probleme.

În schimbul serviciilor oferite ar fi primit bani și bijuterii.

Persoanele în cauză ar fi amanetat bijuterii din aur, care ar fi fost modificate anterior prin umplerea cu alte materiale neprețioase, pentru a avea o greutate mai mare, încasând sumele de bani oferite de persoanele juridice, fără a le mai răscumpăra.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională depășește 55.000 de lei.

Percheziţii

Astăzi au fost luat la rost de către oamenii legii. Au fost efectuate 5 percheziții în Ploiești, la domiciliilecelor bănuiţi de mai multe infracțiuni de înșelăciune. 5 mandate de aducere  au fost puse e în executare.

 

În cazul în care ați fost victima vreunei infracțiuni comise prin modurile prezentate, sunteţi rugaţi să contactaţi Poliţia la numărul de telefon 0244/302656, să vă prezentațila sediul Poliției municipiului Ploiești sau la cea mai apropiată unitate de poliție!

Vezi şi https://republikanews.ro/video-busteni-momente-delicioase-ursoaca-cu-pui-la-primbare-prin-statiune-avertismentul-jandarmilor/?fbclid=IwAR3bVH0JvxJUNqXG6UDnw0GsI1VQRiE9uG6O1fp0ahNCDy9eC12sTxz3oac

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here