logo
RNTV Live

Prahovean reținut de polițisti după ce și-a snopit în bătaie iubita

sursă foto Universul.net
Mihai Constantinescu

Prahovean reținut de polițisti după ce și-a snopit în bătaie iubita

Ieri., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin plângere de către o tânără în vârstă de 25 de ani, din oraș, despre faptul că în urmă cu câteva ore ar fi fost amenințată de fostul concubin.

În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12:00, în timp ce se deplasa cu un taxi pe o stradă din oraș, fostul concubin al femeii, un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Totodată, din verificări a reieșit faptul că, la data de 4 septembrie., bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie. A lovit-o în zona feței și în zona membrelor superioare, spărgându-i totodată telefonul mobil, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

În baza probatoriului administrat, ieri, față de bărbatul din orașul Comarnic a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor