logo
RNTV Live

UPDATE/ Prahova este sub COD GALBEN de ninsori

A fost emis COD GALBEN de ninsori şi viscol pentru toată ţara. In unele zone a fost emis COD PORTOCALIU
Mihai Constantinescu

Prahova este din nou sub COD GALBEN de nisori! Acesta este valabil de astăzi, începând cu ora 10.00, până mâine, ora 09.00. Zone afectate sunt Prahova, Dâmbovița, Buzău, Vrancea, Ilfov, Ialomița, Călărași, Giurgiu, dar și pentru nordul județului Argeș şi Bucureşti.

      În intervalul menţionat în sudul Moldovei şi în cea mai mare parte a Munteniei local ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă consistent. În judeţele Călăraşi, Giurgiu, în sudul judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, precum şi în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, iar în judeţele Vrancea, Buzău şi Ialomiţa rafalele vor depăşi 55…60 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii. În estul Munteniei şi sud-estul Moldovei în cursul zilei se vor menţine depunerile de polei.

sursa ANM

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor