logo
RNTV Live

Prahovean prins în timp ce circula beat pulbere şi fără permis

Prahovean s-a urcat la volan deşi nu avea carnet de şofer şi era şi sub influenţa băuturilor alcoolice
Mihai Constantinescu

S-a urcat la volan deşi nu avea carnet de şofer şi era şi sub influenţa băuturilor alcoolice

Prahovean prins în timp ce circula beat pulbere şi fără permis. Este vorba despre un bărbat din Strachiojd care a fost depistat conducând un autoturism sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-ploiestean-s-urcat-la-volan-beat-mort-dupa-o-alta-isprava-fugit-de-politisti/

Condus la spital pentru recoltarea de probe bilogice

După testarea cu etilotestul, bărbatul a fost condus şi la spitalul din Vălenii de Munte pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Bărbatul a fost prins la volan beat şi fără permis în cadrul unei acţiuni de control mai mari. Au fost verificate 18 autovehicule și trei atelaje hipo și au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.015 lei.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor