logo
RNTV Live

Prahovean cu permis de conducere fals, prins în trafic

Mihai Constantinescu

Prahovean cu permis de conducere fals, prins în trafic

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, acționând pe linie rutieră pe raza comunei Gura Vitioarei, au oprit, pentru control, un autoturism care a fost înregistrat circulând cu viteză peste limita legală.

Cu ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din comună.

Întrucât permisul de conducere înmânat polițiștilor de către bărbat nu prezenta toate elementele de siguranță specifice documentului, au fost interogate bazele de date, constatându-se faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de falsul material în înscrisuri oficiale, uzul de fals și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor