Vremea se răcește în toată țara

Vremea se răcește în toată țara
Vremea se răcește în toată țara

Se instalează iarna!  ANM a emis o informare de vreme rea valabilă până marți seara, 29 noiembrie, la ora 23:00. În această perioadă se vor înregistra precipitaţii moderate cantitativ, intensificări ale vântului, viscol în zona montană și răcire accentuată.

Vor fi perioade de timp în care se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse, mai ales la munte, 15 – 20 l/mp.

Astăzi este posibil ca precipitaţiile să se vor transforme în lapoviţă şi ninsoare în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, unde valorile termice vor marca o scădere accentuată.

În noaptea de luni spre marţi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de marţi (29 noiembrie), vremea se va răci în toată ţara, va ninge şi în regiunile sudice, unde pe arii restrânse este posibil să se depună strat de zăpadă.

Temporar vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi 50…60 km/h. Îndeosebi în zonele de munte se va depune strat nou de zăpadă şi vor fi rafale de peste 60…70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

sursa Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here