Prahova:Au auzit zgomote ciudate din pod şi au chemat poliţia. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

zgomote ciudate foto Banatul azi

Nişte zgomote ciudate din podul unui societăţi au pus în alertă poliţia

Prahova:Au auzit zgomote ciudate din pod şi au chemat poliţia. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Zgomote ciudate au fost auzite în podul unei societăţi comercisle şi a fost alertată imediat poliţia. S-a întâmplat în toiul nopţii de 17/18 noiembrie, în Blejoi.

cel mai verde complex reziential

Un echipaj de poliţia s-a deplasat la faţa locului şi au aflat de la cine proveneau zgomotele ciudate. În podul magazinului au depistat doi tineri, nu foarte silenţioşi. Cei doi de 21 și respectiv 25 de ani, ambii din comuna Bucov, intenționau să sustragă bunuri.

Palnul nu l-au putu duce la bun sfârşit pentru că oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, față de cei doi fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore. Au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere legală.

Vezi şi https://republikanews.ro/atentie-nu-mai-ai-voie-sa-tai-porcul-din-curte-daca-nu-faci-asta/

Vezi şi https://republikanews.ro/video-o-fosta-groapa-de-gunoi-din-ploiesti-transformata-in-padure-de-salcami/?fbclid=IwAR1MTgaJ6tONVui2MjjBjmBEkTBEozwAxw_irlxJ5Y4-VweI-bYM-l-841o

Vezi şi https://republikanews.ro/fostul-sef-al-transelectrica-banuit-ca-si-ar-fi-falsificat-diploma-si-cv-ul-perchezitii-acum/?fbclid=IwAR1FZIdgWcg2sa9xYRSwhGzF_p2Z1t9lYBDhkGI2221-J_nhAWAhyIlaHno

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here