Prahova: Unul mai beat ca celălalt, la volan. Încercarea lor de a păcăli poliţiştii a fost jalnică

şofe4r beat la volan
Nu se poate aşa ceva! Ce au descoperit poliţiştii prahoveni despre un şofer
cautam-reporteri-republikanews

Doi conducători beţi la volanul aceleiaşi maşini

Prahova: Unul mai beat ca celălalt, la volan. Încercarea lor de a păcăli poliţiştii a fost jalnică

A vrut să ia apărare celui cu care se afla în maşină şi s-a urcat la volan în locul lui deşi era tot sub influenţa băuturilor alcoolice.
S-a întâmplat în noaptea de miercuri, când oamenii legii din Urlaţi au observat o autoutilitară care se deplasa sinuos către localitatea Ceptura.

just insolv sprl

Astfel, polițiștii au efectuat manevra de depășire a vehiculului, cu intenția de a opri, ulterior, autovehiculul. Totodată, aceștia au observat și conducătorul autovehiculului.

Efectuând manevra regulamentară de oprire a vehiculului, la volanul acestuia, se afla un alt conducător auto decât cel inițial, anunţă IJP Prahova

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, cei doi bărbați, ambii din comuna Ceptura, la vederea echipajului de poliție, și-au schimbat locurile între ei. Acum ambii răspund în faţa legii.

Au condus beţi , iar unul nici măcar nu avea permis de conducere

Mai mult, cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.  Ambii erau beţi.  Conducătorul auto aflat inițial la volanul vehicului, în vârstă de 30 de ani, a emanat o valoare de 0,28 mg/l alcool pur în aerul respirat. Din verificări, a mai rezultat și faptul că, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

În cazul celui de-al doilea conducător în vârstă de 25 de ani, etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,54 mg/l. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, potrivit IJP Prahova

De asemenea, pe numele tânărului, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație mai mare de 0,80mg/l alcool în sânge, fiindu-i reținut permis de conducere până la finalizarea cercetărilor.

Vezi şi https://republikanews.ro/videolocul-preferat-de-pierdut-timpul-al-politistilor-locali-ploiesteni-a-fost-descoperit-si-filmat-de-un-ploiestean/?fbclid=IwAR2L0aEsP7uEvhl9XNye8zzjX51E5Kd5G7SF8YXTuNNFZ56rx7VBQFYRcSU

Vezi şi https://republikanews.ro/trofeul-sinaia-gata-de-start/?fbclid=IwAR2VkXrXHZb248W0seWbDOzVI977p6GlaOIVtrXei0pD_eB5YKHfz8_USoA

 Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here