logo
RNTV Live

Prahova. Un poştaş ar fi furat pensiile oamenilor şi a dat vina de un tâlhar imaginar

poştaş
Mihai Constantinescu

Prahova. Un poştaş ar fi furat pensiile oamenilor şi a dat vina de un tâlhar imaginar

Nefericita întâmplare s-a petrecut ieri în Ariceştii Rahtivani. Oamenii aşteptau pensiile, numai că au rămas cu aşteptarea. Poştaşul s-a prezentat la secţia de poliţie spunând că a fost tâlhărit de persoane necunoscute, la ieșirea din comună.

Potrivit ziarulincomod.ro, totul s-a petrecut în momentul în care se afla cu maşina pe lângă un fost CAP. Doi bărbaţi l-ar fi oprit sub pretextul de întreba dacă are un plic pentru unul dintre ei, moment în care al doilea l-a lovit în ochi și i-a pus cuțitul la gât.Cei doi au spart geamul din spatele mașinii și au furat geanta în care se aflau banii de pensii.

Poliţiştii au cercetat toate aspectele prezentate însă ceva nu se lega, şi asta a condus la aflarea a devărului. Jaful se pare că nu a existat, iar banii ar fi fost găsiți chiar în casa poștașului.

UPDATE

Potrivit IJP Prahova, din cercetările efectuate de polițiști până la acest moment, a reieșit faptul că deși factorul poștal a susținut că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta și-ar fi înscenat furtul și actele de violență, cu scopul de a acoperi a datorie.

În urma investigațiilor a fost recuperată geanta cu documente și suma de aproximativ 40.000 de lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videojandarmii-au-luat-cu-asalt-centrul-de-transfuzie-sanguina-ploiesti/?fbclid=IwAR0Z6ac6J3uT56zrl7eOOOwzAQ3r9Uh9FPCh0haEDcwIwf4qMYzv7gctcwA

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor