Trafic restricționat pe o bandă la Româneşti din cauza unui accident rutier

Trafic restricționat pe o bandă

Trafic restricționat pe o bandă, în aceste momente, la Româneşti. S-a produs un accident rutier pe sensul către Ploiești.

Din primele infomaţii se pare că accidentul s-a soldat şi cu rănirea unei persoane.

cel mai verde complex reziential

Vom reveni.

UPDATE

Din primele cercetări, un conducător auto în vârstă de 42 de ani care se deplasa către Ploiești, ajuns în localitatea Românești, în apropierea trecerii de pietoni, la km 50, nu ar fi acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea regulamentară, pe marcajul pietonal.
În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea pietonului, o femeie de 70 de ani care a fost transportat la spital. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul conducătorului auto. În continuare, trafic restricționat pe banda a doua, sens către Ploiești.

Vezi şi https://republikanews.ro/cel-mai-cautat-loc-din-prahova-renumit-pentru-aerul-curat-temperaturile-scazute-si-beneficiile-multiple-asupra-sanatatii-turistii-l-au-redescoperit-pe-timpul-pandemiei-video/

Vezi şi https://republikanews.ro/groapa-cu-titlu-de-veteran-din-cea-mai-circulata-zona-din-ploiesti-are-mai-mult-de-doi-ani-de-zile-de-cand-asteapta-asfalt-foto/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here