logo
RNTV Live

Prahova: Un bărbat de 47 de ani a murit în condiţii suspecte! Criminaşiştii sunt la faţa locului

Mihai Constantinescu

A murit în condiţii suspecte

Un bărbat de 47 de ani şi-a găsit sfârşitul cu puţin timp în urmă în condiţii suspecte. S-a întâmplat la Boldeşti Scăeni unde oamenii legii efectuează cercetări.

La fața locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova și un medic legist care a efectueză cercetări. Au stabilind faptul că persoana decedată este victima unui omor.

De la muncă la crimă


Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri legate de o capiță de fân, doi bărbați l-ar fi lovit cu un obiect contondent și un obiect tăietor-înțepător în zona toracelui și abdomenului, acesta decedând.


Cei doi bărbați au fost prinși de polițiști, procurorul dispunând reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-acuzatii-grave-la-sju-ploiesti-bolnava-tinuta-trei-zile-in-spital-fara-tratament-este-pozitiva/?fbclid=IwAR07CtkCqJKkmPr4DL3H0IsJzyGxQE591vGCkDAHkxxyasIrEGfpOWGMTBo

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor