logo
RNTV Live

Prahova: Ultimele 24 de ore au fost de foc. Zonele aglomerate, periate de echipe mixte de control

controale covid
Mihai Constantinescu

Prahova: Ultimele 24 de ore au fost de foc. Zonele aglomerate, periate de echipe mixte de control

Ultimele 24 de ore au fost de foc ! Aproximativ 270 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova și ai Direcției de Sănătate Publică Prahova au verificat modul de respectare a normelor legale impuse în perioada stării de alertă, acționând în zonele aglomerate, terase și în mijloace de transport în comun.

Astfel, au fost controlate 167 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun), fiind legitimate 182 de  persoane și verificate 116 de autovehicule (dintre acestea 43 de mijloace de transport public în comun).

Au fost efectuate verificări la 111 societăți comerciale, fiind aplicate în total 64 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 24.460 de lei.  Dintre acestea, 16 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 45 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, iar 3 pentru fapte de natură economică.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

FOTO CU CARCATER ILUSTRATIV

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor