logo
RNTV Live

Prahova se dezvoltă. HIDRO PRAHOVA își extinde aria de operare în alte nouă localități

27857782_557009684658490_7935132281740221809_n
Mihai Constantinescu

HIDRO PRAHOVA îşi extinde aria de operare

Prahova se dezvoltă. HIDRO PRAHOVA își extinde aria de operare în alte nouă localități

Ceptura, Colceag, Măgureni, Olari, Păcureți, Provița de Jos, Râfov, Starchiojd și Tătaru. Acestea sunt localităţile unde HIDRO PRAHOVA Sa îşi extinde aria de operare, ca urmare a asocierii acestor comune cu Consiliul Județean Prahova, în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Parteneriatul pentru Managementul Apei – Prahova”. Pentru unităţile administrativ-teritoriale membre, ADI a delegat către HIDRO PRAHOVA SA gestiunea serviciului de alimentare cu apă și canalizare, în acord cu strategia națională de creare a unor furnizori de servicii integrate.

Aderarea celor nouă comune la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) a fost oficializată astăzi, în cadrul Adunării Generale a Asociaților acestei structuri.

“Obiectivul societății HIDRO PRAHOVA SA este să își extindă activitatea în cât mai multe localități din județ, pentru a facilita accesul acestora la fondurile europene în următorii ani, în scopul dezvoltării infrastructurii de apă-canal.” a declarat directorul general al HIDRO PRAHOVA, Adrian Semcu.

Astfel, societatea HIDRO PRAHOVA ajunge să îşi desfășoare activitatea în 64 de localități, asigurând administrarea sistemelor de apă și canalizare din 12 orașe și 52 de comune ale județului Prahova.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor