logo
RNTV Live

Andrei Volosevici cere să se prezinte public care sunt efectele juridice ale desființării ADI TERMO PRAHOVA!

volosevici
Mihai Constantinescu

Andrei Volosevici cere să se prezinte public care sunt efectele juridice ale desființării ADI TERMO PRAHOVA!

ADI Termo Prahova este propusă pentru dizolvare. Este decizia pe care consilierii județeni trebuie să o ia în ședința extraordinară de astăzi după izbucnirea crizei apei calde din Ploiești. Propunerea vine după ce fusese discutată și în ședinta AGA din 3 august.

În acest context, edilul municipiul Ploiești a cerut sa se facă mai multe lămuriri, printre care să fie explicate și efectele juridice ale desființării ADI TERMO PRAHOVA!

“Având în vedere propunerea președintelui Consiliului Județean Prahova de desființare a ADI Termoficare Prahova, conform proiectului de hotărâre de consiliu, aflat pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Județean Prahova solicităm, încă o dată, atât conducerii Consiliului Județean Prahova, cât și conducerii ADI – adică domnului Iulian Dumitrescu, să prezinte public care sunt efectele juridice ale acestei desființări.

Înțelegem că domnul Iulian Dumitrescu, în calitate de președinte ADI, propune domnului Iulian Dumitrescu, în calitate de președinte al Consiliului Judeţean Prahova, desființarea ADI Termoficare Prahova.

          Ce se va întâmpla cu contractul încheiat de ADI Termoficare Prahova cu operatorul de servicii publice de termie?

          Cine verifică facturile și le dă bun de plată?

          Cine operează de mâine sistemul de termoficare?

          Cum poate efectua plăți Primăria Ploiești pe un contract pe care îl consideră ilegal?

          Cine va plăti eventualele penalități?

          Îndemnăm consilierii județeni, mare parte dintre ei ploieșteni, să analizeze foarte bine care sunt consecințele legale pe care le presupune desființarea ADI Termoficare Prahova și anularea contractului de servicii publice de producere, transport și distribuție a energiei termice în municipiul Ploiești.

          Prin această decizie, Ploieștiul riscă să rămână fără apă caldă“, a menționat într-un comunicat de presă primarul Andrei Volosevici.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor