logo
RNTV Live

Prahova: Rezultatele proiectului “Acces egal la educaţie pentru minorităţile etnice din România”

sursă foto https://www.zi-de-zi.ro/
Mihai Constantinescu

Prahova: Rezultatele proiectului “Acces egal la educaţie pentru minorităţile etnice din România”

Asociaţia ARES’EL din Ploieşti în parteneriat cu Universitatea de Arte din Târgu-Mureş (UAT) a organizat astăzi , la Inspectoratul Școlar Județean Prahova, conferința de presă pentru anunțarea rezultatelor proiectului “Acces egal la educaţie pentru minorităţile etnice din România”.

Principalele teme abordate în cadrul conferinței au vizat aspecte precum egalitatea de şanse şi nediscriminarea etnică, accesul inegal la educaţie al persoanelor aparţinând minorităţilor etnice din România, dar şi implementarea unor proceduri inovatoare de combatere a discriminării etnice.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Capacitatea Administrativă 2014-2020, Componenta 1 CP2/2017-Cresterea capacităţii ONG-urilor şi a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative.

Evenimentul a avut loc în data de 30 ianuarie 2020, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, str. Democrației, nr.35, Ploiești, Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/agreseaza-fizic-sau-verbal/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/copiii-vor-putea-fi-inscrisi-la-gradinitele-de-stat-de-la-varsta-de-2-ani/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-o-profesoara-de-biologie-din-prahova-injura-elevii-in-timpul-orelor-viermilor/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubkliknews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor