logo
RNTV Live

Pedeapsă aspră pentru cei care agresează fizic sau verbal un cadru didactic

agresează sursă foto stirilekanal.ro
Mihai Constantinescu

Pedeapsă aspră pentru cei care agresează fizic sau verbal un cadru didactic

Pedepsa cu închisoarea. Asta îi aşteaptă pe cei care vor îndrăzni să agreseze fizic sau verbal un cadru didactic. Legea care prevede pedepse mai mari pentru cei care agresează cadrele didactice aşteaptă doar promulgarea de către preşedinte.

Statisticile arată că 70.000 de cadre didactice din România au fost cel puţin o dată victime ale agresiunii fizice sau verbale. Acestea sunt doar cazurile când părinţii şi elevii au recunoscut că i-au jignit sau i-au lovit pe profesori.

Cei care vor recurge la agresiune de orice fel în timpul programului de lucru vor fi pedepsiţi cu până la doi ani şi opt luni de închisoare, anunţă Observator.tv.

Ultimul caz grav de acest gen din Prahova s-a petrecut în urmă cu un an de zile la Colegiul “Spiru Haret” din Ploiesti. Atunci, un fost elev al unităţii de învăţământ a înjunghiat o profesoară chiar în faţa cancelariei.

Detalii aici

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/autobuz-cu-calatori-lovit/?fbclid=IwAR0egB-Vd-iUXUpXG1xecHXqBgYPVkoztFdNceeUTR4or-zBE-c1qMNdWJw

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor