logo
RNTV Live

Prahova, mai periculoasă ca oricare boală mortală. S-a dovedit. Vezi de ce!

periculoasă Prahova, mai periculoasă ca oricare boală mortală. S-a dovedit. Vezi de ce!
Mihai Constantinescu

În primele 9 luni ale anului, în Prahova s-au produs 240 de accidente

Prahova, mai periculoasă ca oricare boală mortală. S-a dovedit. Doar în primele 9 luni ale anului 2017 s-au produs 270 de accidente. Cauzele sunt multiple, printre ele numărându-se şi inconştienţa multor şoferi care se urcă băuţi la volan.

Ultimele două cazuri de şoferi beţi la volan au fost depistate săptămâna aceasta la Plopeni şi Ploieşti.

Cel depistat în Plopeni este un localnic de 40 de ani. A refuzat testarea cu aparatul etilotest. Fiind condus la spital, acesta a refuzat și recoltarea de probe de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/statistica-neagra-zeci-de-morti-si-sute-de-raniti-pe-soselele-prahovei-zonele-cu-cel-mai-mare-risc/

Cel de-al doilea caz este cel al unu dâmbovițean care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii deși se afla sub influența alcoolului. Acesta a acceptat să fie testat, etilotestul indicând 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Recent, o femeie din Surani a ajuns pe patul de spital după ce ar fi fost lovită cu maşina de un şofer beat şi fără permis. Se pare că aceasta ar fi fost acroșată din spate de un autoturism care circula în aceeași direcție. Izbitura a fost atât de puternică încât aceasta a fi fost proiectată pe spațiul verde din afara carosabilului.

CITEŞTE AICI ÎNTREAGA POVESTE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor