logo
RNTV Live

Controale masive în Prahova în perioda 26-28 martie/ UPDATE

controale-trafic-politisti-masina-acte-amenda
Mihai Constantinescu

Controale masive în Prahova în perioda 26-28 martie. Acesta este anunşul IJP Prahova pentru prahoveni. Aceştia vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, dar și pentru a asigura respectarea regulilor prevăzute de legislația incidentă pe durata stării de alertă.

Peste 420 de cadre, respectiv polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab”, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, precum și specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Prahova, din cadrul Direcției de Sănatate Publică Prahova și din cadrul Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova, vor acționa pe Valea Prahovei, pentru verificarea măsurilor impuse prin legislația specifică stării de alertă, într-o acțiune comună pentru prevenirea răspândirii COVID-19.


În aceeași perioadă, pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice și pe traseele de acces către aceste zone, peste 80 de poliţişti de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii de evenimente rutiere.

Dispozitvul constituit din politiști rutieri pe principalele artere care duc spre Valea Prahovei, respectiv DN 1 și DN1 A, va fi prezent la datorie pentru supravegherea și fluidizarea traficului.

Despre aceste contraole au anunţat şi reprzentanţii Prefecturii Prahova

Detalii AICI

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor