Prahova: Încă trei pacienţi cu COVID-19 au decedat

sursa foto Adevarul.ro
focar

Prahova: Încă trei pacienţi cu COVID-19 au decedat

Potrivit comunicatului de presă al Prefecturii Prahova, de la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 587 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 24 au decedat, iar 133 au fost declarate vindecate și externate. 

Totodată, la cerere, în ultimele 24 de ore, au mai fost externați 11 pacienți.

Conform DSP Prahova, în rândul persoanelor nou confirmate cu virusul SARS-CoV-2 se regăsesc și cinci cadre medicale (un medic, trei asistente, o infirmieră) de la o secție a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. A fost demarată o anchetă epidemiologică. Conducerea unității medicale și reprezentanții DSP Prahova vor decide, pe parcursul zilei, modul în care se va derula activitatea aici în perioada următoare.

În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, sunt internate 12 persoane (nouă sunt ventilate mecanic).

Potrivit unor surse, ultimele trei decese sunt:

-bărbat, 64 de ani, internat pe 4 iulie, decedat pe 5 iulie, avea HTA, diabet zaharat tip II, AVC sechelar, boală cardiacă ischemică,

– femeie, 69 de ani (din căminul de la Izvoarele), internată pe 26 iunie, decedată pe 5 iulie, avea Parkinson, Alzheimer, cardiopatie ischemică,

– femeie, 67 de ani, internată pe 3 iulie, deccedată pe 5 iulie, avea Miastenia gravis

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here