logo
RNTV Live

Percheziții în desfășurare în Ploiești! Arme găsite în locuințele indivizilor care s-au răfuit în stradă după un priveghi

arme (Large)
Oana Stoica

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii  Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, efectuează 3 percheziții la domiciliile unor persoane din Ploiești, bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări, a reieșit că, în zilele 5, respectiv 6 septembrie a.c., persoanele bănuite ar fi participat la două scandaluri în stradă, în urma cărora două persoane au fost rănite uşor.

Polițiștii vor pune în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliției.

 

Conform ziarului incomod, scandalul a început luni seară, pe data de 5 septembrie, la un priveghi de pe strada Palanca, când a venit grupul de bărbați din Mimiu și s-a luat la ceartă cu cei prezenți, din cartierul Radu de la Afumați. În jurul orei 23.10, incidentul a fost raportat printr-un apel la 112.

Unul dintre cei veniți să facă scandal a scos atunci un pistol cu bile și a tras, moment în care ceilalți s-au pitit în curtea imobilului. La venirea polițiștilor, agresorii au plecat.

Persoana blocată ieri în trafic este fratele unuia dintre bărbații care au fost prezenți la respectivul priveghi. El a fost bătut de trei bărbați, din grupul celor din Mimiu, care ulterior au fugit de la fața locului. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, suferind un traumatism cranio-cerebral de grad 1 și o plagă superficială parietală stânga.

În zona Catedralei, imediat după scandal, au ajuns cinci persoane, trei dintre acestea fiind din grupul agresorilor de la priveghi. Asupra unuia dintre ei s-a găsit și arma care fusese folosită cu o seară înainte, un pistol de tip airsoft cu bile. Toți cei cinci au fost duși ieri la Poliție.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru loviri și alte violențe. Polițiștii continuă, însă, cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Sursă foto: ziarul incomod

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor