logo
RNTV Live

Prahova: Încă două decese la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus

Autorităţile au raportat sursă foto Europa FM
Mihai Constantinescu

Prahova: Încă două decese la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus

La nivelul județului Prahova, în data de 30 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1631 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore au ieșit de sub această măsură 111 persoane și au intrat alte 271. În carantină instituționalizată se mai află 19 cetățeni.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 396 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 14 au decedat, iar 108 au fost declarate vindecate și externate.

Potrivit unor surse, ultimele două decese au fost comunicvate ieri. Este vorba despre un bărbat de 79 ani, internat şi confirmat cu COVID-19 pe în 25.06. A decedat pe 29.06. Avea AVC ischemic cu sechele, HTA, diabet zaharat tip 2, demenţă mixtă, neoplasm de prostată operat. A fost internat la ATI Câmpina şi era din rândul beneficiarilor de la centrul de bătrâni unde există focar.

Al doilea decedat este tot un bărbat. Acesta avea 63 de ani şi a fost internat direct la ATI – Judeţean, pe 23 iunie, confirmat tot atunci. A decedat pe 29 iunie-

Comorbidități: AVC, diabet zaharat tip 2, boală cardiacă ischemică dureroasă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor