logo
RNTV Live

Noi proteste în Piața Victoriei: “Justiție independentă, nu stat subordonat”

protest piata victoriei
rnews

Se anunță noi proteste în capitală

Facebook-ul fierbe de noi inițiative de proteste în Piața Victoriei. Pentru duminică seară sunt anunțate manifestări de stradă în București dar și mai multe orașe din țară și din diaspora.

Conform postării de pe pagina de socializare, protestul ar trebui să înceapă la ora 20 în Piața Victoriei.

Intitulat “Justiție independentă, nu stat subordonat”, manifestarea se îndreaptă împotriva propunerilor de modificare a legilor justiției, anunțate miercuri de Tudorel Toader.

”Ne revedem duminica seara.

PSD ia din nou cu asalt Justitia. Presedintele ar putea fi exclus – conform proiectului ministrului Justitiei – din mecanismul de propunere a procurorilor-sefi ai Parchetului General, DNA si DIICOT. “Reforma” justitiei in viziunea PSD inseamna numirea acestora exclusiv de catre Guvernul PSD.” – au postat organizatorii pe Facebook

Inițiatorii sunt organizațiile civice ”Corupția ucide”, ”600000 pentru Rezistență”, ”Inițiativa România”, ”Insistăm”, ”Spune NU corupților” și ”Vis3z”.

Manifestări sunt anunțate în această seară și în Cluj, Brașov, Constanța, Iași, Craiova, Făgăraș, Bacău și Galați, dar și în diaspora, la Milano, Munchen și Zurich.

Foto arhivă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor