logo
RNTV Live

Prahova, în topul ruşinii. În ce a fost transformat un câmp?/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Prahova, în topul ruşinii. În ce a fost transformat un câmp?

Lupta împotriva punctelor negre din județul Prahova este una pe care autoritățile nu reușesc să o câștige de ani buni.  Asta și pentru că prahovenii continuă să arunce deșeurile menajere, dar și din construcții pe câmpurile aflate atât în Ploiești, cât și în comunele din jurul capitalei de județ. Un astfel de punct negru se află pe raza localității Bărcănești, în apropierea Drumului Comunal 108.

Prahova, în topul ruşinii

Un câmp aflat în apropierea Drumului Comunal 108 al localității Bărcăneşti a fost acoperit de gunoaie, zona tinzând să se transforme într-o adevărată groapă de gunoi.  Vorbim de așa zise puncte negre pe care autoritățile locale duc o luptă în zadar pentru a le şterge de pe harta județului Prahova.
Asta și pentru că prahovenii continuă să arunce deșeurile menajere, dar și din construcții pe câmpurile aflate atât în Ploiești, cât și în restul localităților prahovene.

Situația din Bărcănești i-am prezentat-o subprefectului județului Prahova, Emil Drăgănescu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a anunțat că va demara împreună cu autoritățile competente o acțiune în zonă. Vrea să vadă cum acest punct negru va dispărea de pe harta județului nostru.

Totodată subprefectul județului Prahova a susținut că lupta dusă împotriva punctelor negre este de fapt o luptă dusă împotriva cetățenilor. Aceştia nu conștientizează gravitatea faptelor acestora atunci când își abandonează deșeurile pe câmpuri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor