logo
RNTV Live

Bărbatul care a făcut scandal la sala de jocuri, identificat/ UPDATE/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Bărbatul care a făcut scandal la sala de jocuri, identificat! Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, care a distrus capota unei maşini şi a spart geamurile salii de jocuri. Gestul l-a făcut după ce a fost scos afară din clădire. Încă de ieri, oamenii legii au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cursul acestei dimineți, tânărul a fost depistat de polițiști și condus la sediul secției de poliție în vederea audierii și luarea măsurilor legale ce se impun.

Vă reamintim că ieri, în jurul orei 21.15, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că un client al unității în care lucra, i-a distrus geamurile și capota autoturismului.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă. Din verificări a constatat faptul că, în jurul orei 19.45, în incinta unei săli de jocuri a intrat un bărbat, care la un moment dat a devenit recalcitrant, lovind în aparatele de joc, fapt pentru care angajata societății a solicitat firma de pază să il scoată afară pe respectivul client.

Ulterior, după plecarea firmei de intervenție, clientul a revenit cu un obiect tăietor. A spart geamurile autoturismului angajatei, parcat în fața sălii de jocuri, fugind de la fața locului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/furt-in-zona-parcarii-centrului…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor