Prahova: Fiica unui PREOT, cercetată pentru o TENTATIVĂ DE OMOR

fals preot a cerut donatii pentru construire biserica
perchezitii la fals preotsursă foto Ciao.ro
cautam-reporteri-republikanews

Prahova: Fiica unui PREOT, cercetată pentru o TENTATIVĂ DE OMOR

Fiica unui preot din Urlaţi a reuşit să şocheze o comunitate întreaga după ce s-a aflat de fapta sa.

Şi-a bătut cu bâtă de baseball colega de apartament până aproape că a ucis-o, fapt care şi a condus la schimbarea încadrării faptei de la loviri şi alte violenţe la tentativă de omor calificat, potrivit realitate.net.

just insolv sprl

 

” În baza art. 386 C.pr.pen. admite cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de apărătorul persoanei vătămate F. Marta şi schimbă încadrarea juridică dată faptelor prin actul de sesizare a instanţei fata de inculpata IVAN TEODORA, din infracţiunea de lovire sau alte violenţe, prev. şi ped. de art. 193 alin. 2 C. pen. în infractiunea de tentativă la omor calificat, faptă prevăzută de art.32 alin.1 raportat la art. 189 alin. 1 lit. a) C.p. În temeiul art. 50 Cod procedură penală, declină competenţa de soluţionare a cauzei privind pe inculpata IVAN TEODORA, în favoarea Tribunalului Prahova. Fără nicio cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10.06.2020”, se arată pe portalul instanţelor de judecată, citat de realitate.net.

Vezi şi https://republikanews.ro/video-prahova-localitatea-unde-nu-exista-nicio-regula-de-distantare-sociala-imagini-ireale/?fbclid=IwAR2so7WJYfpWXoH5vD1cPOdA8LAA27PKQGPk4qfURqInlLyQVom16B3gc9A

Pentru mai multe ştri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here