Prahova: Concursuri profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă

concursuri profesionale

Începe etapa naţională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

Prahova: Concursuri profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă

În zilele de 08 şi 09 august, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, organizează etapa naţională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. Vor participa cele mai bune 8 echipaje de pompieri voluntari de la localităţi, respectiv de la 8 operatori economici din ţară.

cel mai verde complex reziential

Membrii serviciilor voluntare şi private vor arăta, pe parcursul a trei probe practice – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” și „Dispozitivul de intervenţie”, că au deprinderile necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă, anunţă reprezentanţii ISU Prahova.

Judeţul nostru va fi reprezentat de SVSU Filipeștii de Pădure şi de SPSU FIREPROOF TEAM și FALCK FIRE SERVICES, echipe ce au obţinut la participările anterioare rezultate foarte bune, inclusiv acela de campioni naţionali (FIREPROOF TEAM) în anul 2018 la serviciile private, potrivit sursei citate.

Competiţia se va desfăşura la Hipodromul din municipiul Ploiești, festivitatea de deschidere şi defilarea echipelor fiind programată joi, la ora 9.00, cu participarea generalului de brigadă Dan-Paul Iamandi şi a mai multor reprezentanţi ai oficialităţilor judeţene şi locale

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here