Prahova: Boabe de porumb otrăvite, descoperite pe un teren viticol

boabe de porumb otrăvite sursa foto Ziarul Prahova

Prahova: Boabe de porumb tratate cu o substanță necunoscută, de culoare roz, ce provoacă intoxicarea, descoperite pe un teren viticol

Boabe de porumb otrăvite, descoperite pe un teren viticol din Prahova

Descoperirea a fost făcută la Gornet, pe un teren viticol. Pe terenul respectiv  a fost găsită împrăștiată cantitatea de aproximativ 5 kg de porumb boabe. Acestea păreau otrăvite. Prezentau  urme ale tratării cu o substanță de culoare roz,. În apropierea acestora a fost găsit un sac din rafie, în interiorul căruia s-a observat urme de substanță asemănătoare cu cea aplicată pe boabele de porumb.

cel mai verde complex reziential

Cel mai probabil se intenţiona a se ţine la distanţă animalele sălbatice.

Având în vedere cele constatate, s-a procedat la contactarea reprezentanților Unității Fitosanitare Prahova, care au recomandat ridicarea boabelor de porumb în vederea analizării în condiții de laborator.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de braconaj (utilizarea, indiferent de scop, a substanţelor chimice care provoacă intoxicarea, sterilitatea sau moartea exemplarelor de faună cinegetică).

Vezi şi https://republikanews.ro/un-prahovean-a-incercat-sa-ti-omoare-iubita-lovind-o-cu-masina-a-incercat-sa-mascheze-fapta-iar-acum-plateste/

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here