logo
RNTV Live

Prahova: A înghiţit pastile şi apoi a distrus mai multe maşini

maşina distrusa
Mihai Constantinescu

A înghiţit pastile şi apoi a distrus mai multe maşini. S-a întâmplat recent la Bărcăneşti, iar autoarea este o femeie de 53 de ani din localitate.

Victimele furiei au povestit tot poliţiştilor. Concret, polițiștii din cadrul Postului de poliție Bărcănești au fost sesizați de către trei persoane din comună, cu privire la faptul că autoturismele personale, parcate în fața locuințelor, prezintă mai multe urme de distrugere.

În urma investigațiilor efectuate, persoana bănuită a fost identificată ca fiind o femeie, în vârstă de 53 de ani, din comuna Bărcănești. A fost condusă la sediul unității. În faţa oamenilor legii, aceasta a recunoscut fapta comisă, motivandu-si gestul prin faptul că se afla sub efectul unor medicamente și nu își mai aduce aminte cu exactitate cele întamplate la data respectivă.

Cercetarile vor fi continuate de catre polițiștii din cadrul Postului de poliție Bărcănești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/angajat-disparut/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/transport-metropolitan-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor