Scandal într-un magazin din Berceni. Totul a pornit de la o datorie

O banală ieșire la cumpărături la unul dintre magazinele din comuna Berceni s-a terminat cu amendă și dosar penal . Conflictul a izbucnit marți după-amiază, iar cel care a sunat la 112 a ajuns din așa zisă victimă în inculpat.

“În jurul orei 14.00, polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Berceni, cu privire la faptul că are un conflict verbal cu o angajată a unei societăți comerciale din comună.

cel mai verde complex reziential

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând persoanele implicate, ca fiind vorba de un bărbat în vârstă de 45 de ani, concubina acestuia, în vârstă de 29 de ani, dar și angajata societății comerciale.

Din primele verificări a reieșit faptul că femeia în vârstă de 29 de ani s-a deplasat la magazinul în cauză, pentru a face cumpărături, moment în care a oferit angajatei o bancnotă de 100 de lei, aceasta din urmă dându-i rest doar 50 de lei, motivând faptul că, bărbatul, concubinul acesteia, ar avea o datorie mai veche.

Ulterior, bărbatul de 45 de ani, în urma unor discuții contradictorii cu angajata societății, ar fi sustras din incinta unității mai multe produse alimentare”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Produsele în cauză au fost recuperate, iar apelantul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, mai menționează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here