logo
RNTV Live

Povestea violului de la Vâlcănești. Luată la întrebări de către părinți, fata ar fi încercat să se sinucidă

violata de iubitul mamei
Oana Stoica

Violată de doi indivizi?

Anchetă grea pentru polițiștii prahoveni. Aceștia fac cercetări pentru a stabili dacă o adolescentă din comuna Vâlcănești a fost violată sau nu de doi tineri.

Copila de 15 ani a plecat ieri după amiază la magazinul din sat. S-a întors însă pe seară, după ore bune. Luată la întrebări de către părinți, fata a povestit că a fost abordată de doi tineri, pe care îi cunoștea, și că a plecat cu ei cu mașina la o plimbare.

Numai că, susține fata, cei doi tineri, în vârstă de 21 și respectiv 23 de ani, ar fi oprit mașina în zona pădurii Cazacului. Aici, tinerii ar fi întreținut raporturi sexuale cu fata de 15 ani.

Tatăl fetei a sunat la 112 și a anunțat violul. Între timp însă, tânăra, speriată de cele întâmplate, ar fi încercat să se sinucidă producându-și o rană la mana stângă.

Viol sau nu?

Medicii legiști care au consultat-o susțin că fata prezintă o deflorare veche, nu recentă, și nu prezenta leziuni traumatice externe care să ateste producerea unui viol.

Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de viol.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor