logo
RNTV Live

Posibila vizită a lui Biden în România în luna februarie

3B7C4306-BB6F-4DCB-99D8-F92414A4D997
Tudor Teodora

Andrzej Duda, președintele Poloniei, a declarat că există o posibilitate ca președintele american Joe Biden să viziteze Europa Centrală în Februarie, dar a adăugat ca nu știe ce țări din regiune va vizita. 

“Cel mai probabil, președintele va veni în această parte a Europei în februarie”, a declarat Duda în cadrul unei conferințe de presă, susținută miercuri la Riga. 

“Partea noastră din Europa înseamnă Europa Centrală…aceasta este zona care se întinde din România până în Estonia. Este foarte dificil pentru noi să răspundem în detaliu unde va veni președintele, nu avem astfel de informații”, a adăugat acesta. 

Joe Biden, președintele Statelor Unite, analizează posibilitatea de a realiza o vizită în Europa, în februarie, cu ocazia împlinirii unui an de la începerea conflictului militar din Ucraina, afirmă oficiali de rang înalt de la Washington. 

Conform oficialilor, obiectivul lui Biden ar fi să atragă atenția asupra rezistenței Ucrainei în efortul militar de respingere a Rusiei și reafirmarea solidarității Washingtonului cu Administrația de la Kiev. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Vine Biden în România în luna februarie? Duda crede că președintele SUA va efectua vizite în Europa Centrală

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor