logo
RNTV Live

Cristi Boureanu a rămas fără permis la Comarnic!

cristian-boureanu
Ștefan Petre

Fostul deputat a rămas fără permisul de conducere pe o perioadă de 150 de zile, după ce a fost depistat conducând pe DN1, în Prahova, sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Prahova, miercuri după-amiaza, poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe DN 1, în oraşul Comarnic, un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, notează Mediafax.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge”, a transmis Poliţia Prahova.

Șoferul respectiv a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată pentru o perioadă de 150 de zile.

Surse judiciare susţin că este vorba despre fostul deputat Cristian Boureanu, membru al Parlamentului în legislaturile 2004 – 2008 și 2008 – 2012.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor