logo
RNTV Live

Ponturi despre cum să porți cu stil Nike Air Force

Ghete Nike Jordan Cod J603-800×800
Erika Stoica

Primăvara bate la ușa și poti avea cele mai îndrăznețe tinute daca le asortezi cu încăltămintea potrivită. Nu vei da greș dacă ținutei tale îi adaugi o pereche de pantofi cu stil. Personalitatea ta va fi scoasă la iveala dacă vei purta o pereche de pantofi Nike Air Force. Versatili, usor de purtat și de adaptat ținutelor, pantofii sport pot fi folositi în oricare perioada din zi. Sunt perfecți pentru plecarea ta care se poate face dimineața devreme, la pranz sau poate seara tarziu. Vei arata impecabil daca îi porți la birou, la școală sau poate la o plimbare de seară cu prietenii. Tinuta ta va fi pusă în valoare într-un mod lejer și foarte natural .Lasă-ți stilul să iasă la iveală si alege și tu din gama bogată a ofertei de primavară

Inalti sau obisnuiți? Ce tip de pantof Nike Air Force alegi?

Venirea primăverii ne îndeamnă la plimbare. Fie că mergi în parc, în drumeții sau poate pur și simplu la cumpărături este indicat să alegi ca deplasarea să fie comodă. Pantofii Nike Air Force sunt garanția că deplasarea ta va fi una confortabilă și sută la sută plăcută

Pantoful îndeplinește toate condițiile pentru a-ți asigura confortul, fiind ales de clienți de toate varstele. Inalta calitate i-a transformat în cel mai vandut model de încaltăminte sport din toate timpurile, adaptabili oricarei ținute. Tinerii ii iubesc, iar adultii pur și simplu îi adoră.

Cei înalți se potrivesc de minute persoanelor rebele, care iubesc viata sau celor cu o latura sportivă mai accentuată

La fel de versatili sunt și cei obisnuiți care pot fi usor introduși si tinutelor casual pentru o nota de lejeritate și rafinament. La fel de bine se potrivesc si rochitelor usoare de primavara

Tot ce trebuie să faci este să alegi din oferta bogata de Nike Air Force și să decizi care este pantoful potrivitpentru tine.

Cu ce asortezi Nike Air Force pentru o ținută perfectă

Nike Air Force face din orice ținută una perfectă. Dacă adopti stilul urban, influențat de diversitatea de culturi, muzică, artă și sport, atunci lasă-ți personalitatea să-și spună cuvatul. Cheia unui astfel de stil vor fi blueajeanșii, treningurile sau tricourile cu printuri la care vei adăuga, bineînțeles, și o borsetă și o pereche de pantofi sport, în varianta dorită înalți sau obișnuiți.

Nike Air Force îți vor dezvălui personaitatea și dacă adopți stilul casual. Lejer, cu o notă de elegantă, patofii sport vor oferi detaliul care vor face din ținuta ta una perfectă. Ținutele casual pun accent pe functionalitate, iar pantofii sport vor adauga și nota de comoditate. 

Dacă stilurile nu sunt punctul tău forte, atunci lasă-te purtat doar de personalitatea ta și alege să fii în fiecare zi TU. Pantofii sport iti vor dezvălui personalitatea nonconformistă și te vor ajuta să adaugi acel ceva al tău care te face să te simți extraordinar. Te vei îndrepta cat se poate de natural spre stilul BOHO care se poate purta de către oricine, dar care scoate la iveală partea ta excentrica, doar a ta.

Primăvara aceasta te îndeamna să fii chic. Poți face acest lucru dacă ținutei tale îi vei face ultimele rețușuri adăugand și o pereche de pantofi sport Nike Air Force. La perechea de sport extrem de comodă vei adăuga haine lejere, dar foarte cool.Va fi combinatia ideală dintre un look glamour si unul extrem de relaxat, de primavară.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor