logo
RNTV Live

Horoscop 29 august 2022, comunicare la cote maxime-vezi prezicerile pentru fiecare zodie

horoscop-1024×800
Marin Ana

Vibraţia zilei este 11 şi o să înţelegem sensul profund al unor întâmplări.

Horoscop 29 august 2022 pentru Berbec

Pentru Berbeci, aceştia muncesc mai mult în prima parte a zilei. Discută mai mult în a doua jumătate a zilei, dar se spun lucruri cu sinceritate, cu franchețe, pentru că rezolvă lucrurile rapid și lămuresc. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Taur

Pentru Tauri, și la ei discuții, mai ales în legătură cu cadrul cel mai potrivit în care trebuie să rezolve niște treburi la locul de muncă, ca să vină și bani, şi să nu piardă timp. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vorbe frumoase, mai ales în a doua jumătate a zilei fie de la prieteni, fie de la iubit sau de la iubită. În tot cazul, au nevoie de niște încurajări pentru lucrurile pe care vor să le facă. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Rac

Pentru Raci, discuțiile bune sunt intime, sufletești, împărtășiri, secrete care se spun sau pe care le observă și prin punerea cap la cap a informațiilor își dau seama niște adevăruri.

Horoscop 29 august 2022 pentru Leu

Pentru Lei, ziua este foarte intelectuală, învârt idei, află lucruri noi de la alții și asta înseamnă că recunosc unde le sunt limitele și se pot inspira din reușitele altora. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce un rezultat bun, o acțiune finalizată cu succes, fie bani, fie reputație, faimă pe care o pot converti apoi mai târziu într-un salariu mai mare sau într-un onorariu mai mare. 

Horoscop 29 august 2022, pentru Balanță

Balanțele gândesc foarte bine lucrurile. Important este să stea să le gândească și să nu acționeze imprudent sau năvalnic. Discută lucruri foarte valoroase și nu neapărat despre ce au de făcut concret, ci moral. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, grijă și atenție, să stea mai mult deoparte și să observe fără să se implice în diverse acțiuni. Pot fi surprinși un pic de ce decizie iau alții.

Horoscop 29 august 2022 pentru Săgetător

Pentru Săgetători, prietenii și vorbe de susținere de la oamenii apropiați, noi cunoștințe. Posibil să accepte niște invitații, pentru că sunt drăguțe.

Horoscop 29 august 2022 pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua este aducătoare de înțelegeri bune cu șefii și cu autoritățile, se pot stabili niște lucruri pe termen lung, de unde vin și bani. Se etapizează o activitate. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Vărsător

Vărsătorii au și ei discuții astăzi legate de viitor, de perspective sau consecințele unor acțiuni, dar discuțiile sunt bune, constructive. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Pești

Peștii ascultă mai mult ce are celelalt de zis și e bine să aibă și atenție sufletească, pentru a percepe și stările emoționale ale celeilalte persoane. În plus, cheltuieli pentru lucruri de confort. 

O zi interesantă și constructivă, pentru că e bună înțelegere și se pare că vorbim aceeași limbă cu oamenii, ceea ce e lucru rar. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Horoscop 29 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii pun punctul pe i, Racii află adevăruri ascunse (antena3.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor