logo
RNTV Live

Pompierii prahoveni fac încă un gest frumos pentru semeni

pompierii donează sânge
Mihai Constantinescu

Pompierii prahoveni fac încă un gest frumos pentru semeni. În perioada 12-13 august, pompierii prahoveni donează sănge. Peste 40 de pompieri militari din cadrul detașamentelor de pompieri, precum și de la sediul inspectoratului se vor prezenta la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești pentru a veni în sprijinul semenilor a căror viață depinde de actul benevol de donare de sânge.

Gestul lor continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieţii.

“Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi bucurie, speranţă şi o şansă la viaţă, ca atare aceste acțiuni extraprofesionale vor continua și pe viitor”,, se arată într-un comunicat de presă al ISU Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mama-copiilor-cazuti-de-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/grecii-impresionati-de-pompierii-romani/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-adolescenta-de-13-ani-a-disparut/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor