logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Pompierii din Câmpina își prezintă activitatea

nconduu
Ștefan Petre

Detașamentul de Pompieri Câmpina din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova „Șerban Cantacuzino” s-a întrunit la Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina pentru a prezenta bilanțul pe anul trecut.

Misiunile și acțiunile desfășurate în slujba cetățenilor au fost chiar publicate pe pagina de Facebook a ISU Prahova, pentru a arăta populației un scurt rezumat a ceea ce pompierii fac în fiecare zi normală de serviciu. Munca salvatorilor implică multă dăruire și implicare, care îi ajută astfel să protejeze oamenii și să lupte cu incendiile puternice, accidentele de mașină, inundațiile și alte situații de urgență.

Mesajul publicat de ISU Prahova

„Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina au prezentat bilanțul pentru anul 2022.

A fost un an cu multe provocări, cu intervenții complexe, care au necesitat un răspuns rapid și eficient din partea pompierilor. Vă prezentăm doar o parte dintre imaginile surprinse la intervențiile care au marcat anul 2022. Dragi colegi, vă felicităm și vă mulțumim pentru dăruire, implicare și profesionalism! Indiferent de ceea ce vă rezervă anul 2023, avem convingerea că orice obstacol va fi depășit și veți atinge obiectivul de bază: siguranța cetățenilor!”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor