logo
RNTV Live

‘T…RENul lui Moș Crăciun’ a poposit astăzi la Sinaia

'T...RENul lui Moș Crăciun' a poposit astăzi la Sinaia
Mihai Constantinescu

‘T…RENul’ a poposit astăzi în Sinaia cu invitaţi speciali: micuții de la Casa de Copii SOS Satele Copiilor. Călătoria a fost cu adevărat fantastică, mai ales că mulţi dintre copii au mers pentru prima dată cu trenul. Acesta a fost format din vagoane care au purtat pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancer.

Pe parcursul călătoriei, copiii au învățat că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător și că regula de bază pentru a călători este aceea de a avea un bilet.

Aproape 150 de copii au participat astăzi la aventura de căutare a lui Moș Crăciun în călătoria cu trenul pe ruta București — Sinaia.

Timp de aproximativ șase ore, micuții au participat interactiv la diferite acțiuni. Au vizitat Saloanele Regale din București și Sinaia, expoziția de trenulețe electrice, s-au bucurat de expoziția de desene organizată în tren, iar la întoarcere au luat un călător special: pe Moș Crăciun.

sursa cfrcalatori.ro

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor