logo
RNTV Live

Polul distracției s-a mutat la Băicoi pentru trei zile. Carla’s Dreams a făcut senzație/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Polul distracției s-a mutat la Băicoi pentru trei zile. Carla’s Dreams a făcut senzație

In acest weekend baicoienii au sarbatorit zilele orasului. Autoritățile le-au pregătit surprise pe măsură, de la preparate culinare pe alese, până la cei mai în vogă artiști. Cum era de așteptat, evenimentul a atras ca un magnet, în cele trei zile de festival fiind prezenți zeci de mii de participanți.  

Polul distracției s-a mutat la Băicoi

Inconjurati de gratare si fel de fel de bunatati, baicoienii nu au ezitat sa iasa la distracie in weekend. S au putut bucura de un parc de distractii si de muzica artistilor preferati. Unul dintre cântăreții cei mai asteptati la eveniment a fost Jador. Artistul a încins atmosfera, în fața scenei fiind strânși mii de spectatori.

Nici Carla’s Dreams nu s a lasat mai prejos, acesta tinand publicul cu mainile in aer si lanterna telefonului pornita pe timpul ploii.

De la mic la mare oamenii au venit sa se bucure de tot ce le-au pregatit autoritățile din Băicoi.

Cele trei zile de distractie la care au participat peste 15000 de localnici s au terminat cu un spectaculos foc de artificii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor