Poliţiştii din stradă, dotaţi asemănător ca cei din Marea Britanie

sursa Sindicatul Europol

Poliţiştii din stradă, dotaţi asemănător ca cei din Marea Britanie

12.000 de dispozitive audio-video Motorola, tip bodycam militar, similare celor folosite de poliția din Marea Britanie au fost achiziţionate de către reprezentanţii MAI.

Astfel că polițiștii de la ordine publică, poliția rutieră, poliția de frontieră sau imigrări vor fi dotați cu astfel de aparate. Astfel, se vor proteja  de eventualele reclamații în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Dispozitivul este un sistem portabil care asigură înregistrarea audio-video a intervențiilor și acțiunilor polițiștilor.

Organizația noastră a demarat acest proiect în exclusivitate încă din anul 2017, când am oferit spre folosință Poliției Capitalei, 20 de dispozitive, care au fost folosite de către colegii din  cadrul Brigăzii Rutiere. În momentul de față am extins acest proiect și în cadrul altor 10 Inspectorate Județene de Poliție, cât și la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și Poliția de Frontieră din cadrul Aeroportului Otopeni,  în total fiind peste 200 de dispozitive, au spu reprezentanţii Sindicatului Europol.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-perchezitii-la-baieti-destepti-banuiti-de-evaziune-fiscala-si-spalare-de-bani/

Vezi şi https://republikanews.ro/video-cel-mai-impresionant-si-complex-film-dedicat-ploiestiului/?fbclid=IwAR0GYJZDnSdEiRs6Pl8YZDX2diV-o085aIAg9QUSnWfmAmaWtXGABuTIPOc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here