logo
RNTV Live

Vezi câte controale au fost realizate în ultimii doi ani la rafinăriile Petrobrazi şi la Petrotel-Lukoil. Rezultate uimitoare

rafinăriile Petrobrazi şi la Petrotel-Lukoil Vezi câte controale au fost realizate în ultimii doi ani la rafinăriile Petrobrazi şi la Petrotel-Lukoil. Rezultate uimitoare
Mihai Constantinescu

Doi ani de controale la rafinăriile Petrobrazi şi la Petrotel-Lukoil

Ministrul Mediului, Grațiela Leocadia Gavrilescu, a fost astăzi la Ploieşti, în vizită de lucru. A vrut să se asigure că în Prahova se fac eforturi pentru ca populaţia să respire un aer curat.

Cu această ocazie a fost prezentată şi situaţia controalelor realizate în ultimii doi ani la rafinăriile Petrobrazi şi la Petrotel-Lukoil.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/gavrilescu-vrea-aer-curat/

În total ,din 2015 până în prezent, la Petrobrazi şi la Petrotel-Lukoil au fost efectuate în 26 de controale.  14 dintre acestea au fost realizate la Petrotel. Este vorba despre controle atât neplanificate cât şi planificate, dar şi de controale tematice. Au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionele în valoare de 230.000 de lei.

Celelalte 12 controale au fost făcute la Lukoil, o parte din ele fiind efectuate în urma mai multor sesizări. Au fost aplicate 3 sancţiuni în valoare totală de 215.000 de lei.

Rafinăria Petrobrazi deţine autorizaţie integrată de mediu valabilă până în data de 27.02.2025 , iar Lukoil are până în 10.08.2025.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor